shutterstock_48202387

De ce am ales FOGRA

Reprezentantul Media Tech Services ne explică de ce P.S.D. de la Fogra

Andrei Cașcaval, Managing Partner la Media Tech Services, susține: „De-a lungul timpului s-a dovedit că nu au fost inutile toate eforturile noastre de a obține un management de culoare, condiții de tipar, pregătirea suporturilor, întreținerea echipamentelor, toate la un nivel foarte bun și strategia noastră constantă de a îmbunătăți calitatea printului. De aceea în urma acestor acțiuni am demarat procedura de obținere de la Fogra a Certificării P.S.D. După ce am fost verificați foarte strict de cei de la Fogra am reușit să obținem această certificare. Din punctul nostru de vedere ea este o recunoaștere ce demonstrează faptul că oferim un tipar de cea mai bună calitate și că lucrăm în conformitate cu ultimele standarde aplicabile în industria poligrafică mondială.

În afară de obținerea unui print de o calitate înaltă am reușit să ne îmbunătățim costurile de tipar, să reducem timpii morți ai imprimantelor, cu o sustenabilitate mai bună și mai puține deșeuri, cu o foarte bună înțelegere și integrare a fluxului de lucru cu echipamentele noastre, de la pregătirea lucrărilor de tipar primite de la clienții noștri, și mă refer aici la verificarea, găsirea și corectarea oricărei probleme din documentul inițial, crearea fișierelor de tipar, până la procesul efectiv de printare. Verificăm și monitorizăm periodic calitatea managementului din spațiul nostru de producție astfel încât să putem interveni și rezolva orice problemă care ar putea apărea, să reducem deșeurile și timpii morți ai imprimantelor.

Pentru clienții noștri actuali și viitori, Certificarea P.S.D. pe care am primit-o de la Fogra ar trebui să reprezinte faptul că suntem partenerul perfect pentru ei capabil să ofere produse printate de o înaltă calitate, un management foarte bun al culorii care îi poate asigura de faptul că de fiecare dată lucrările lor de print digital vor respecta culorile

free stats